Ποια είδη φαρμακείου και προϊόντα ομορφιάς πρέπει να οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας στις διακοπές

Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να αποτελούν συνώνυμο της διασκέδασης και της ξεγνοιασιάς, όμως, είναι σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε περίπτωση «έκτακτης ανάγκης»!
Ποια προϊόντα φαρμακείου και ομορφιάς θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε μαζί μας στις διακοπές;

Όταν ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας και φτιάχνουμε τη βαλίτσα μας, εκτός από τα καλοκαιρινά ρούχα και τα μαγιό, καλό είναι να υπολογίσουμε και λίγο χώρο για κάποια απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς και είδη φαρμακείου.

Τι πρέπει λοιπόν να πακετάρουμε μαζί μας, έτσι ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε περίπτωση; Τι προϊόντα πρέπει να περιλαμβάνει το νεσεσέρ μας;

Αντηλιακή Προστασία

Είτε ο προορισμός σας είναι η θάλασσα, είτε το βουνό, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να φύγετε από το σπίτι σας χωρίς τα απαραίτητα προϊόντα αντηλιακής προστασίας. Θα πρέπει να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας στις διακοπές αντηλιακό για το πρόσωπο και αντηλιακό για το σώμα.

Στην περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι ξηρά ή βαμμένα, τότε καλό είναι να επενδύσετε και σε ειδικά αντηλιακά για τα μαλλιά, τα οποία θα τα κρατήσουν προστατευμένα από τον ήλιο, ενυδατωμένα και λαμπερά. Θυμηθείτε να εφαρμόζετε πάντα το αντηλιακό σας περίπου 20 λεπτά πριν φύγετε από το σπίτι!

Φροντίδα Εγκαυμάτων

Εάν η αντηλιακή προστασία θεωρείται απαραίτητη, τότε τα προϊόντα για τη φροντίδα των εγκαυμάτων θεωρούνται τουλάχιστον αναντικατάστατα. Παρά τη φροντίδα και την προσοχή που δείχνουμε στην επιδερμίδα μας, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να καούμε. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει στις διακοπές να έχετε πάντα μαζί σας ειδικές κρέμες για τα εγκαύματα και κρέμες ανάπλασης δέρματος. Στην περίπτωση που δεν καείτε, αλλά αισθάνεστε πως η επιδερμίδα σας είναι ταλαιπωρημένη και ξηρή, τότε κάποια after sun προϊόντα θεωρούνται ιδανικά.

Τα πάντα για την Ενυδάτωση

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, το δέρμα μας έχει την τάση να ταλαιπωρείται περισσότερο και εντονότερα. Δεν πρέπει λοιπόν σε καμία περίπτωση να παραλείψετε την καθημερινή φροντίδα ενυδάτωσης του προσώπου σας με τα συνηθισμένα προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης προσώπου που χρησιμοποιείται (σαπούνι προσώπου, ορός, κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, κρέμα ματιών). Παρ’ όλα αυτά, μπορείτε να ενισχύσετε λίγο παραπάνω την περιποίηση την επιδερμίδας σας με body lotion, όπως και με μάσκες ομορφιάς για ενυδάτωση και λάμψη.

Αλλεργίες και Τραυματισμοί

Όσο και να θέλουμε να περάσουμε όμορφα στις διακοπές, πάντα υπάρχουν πιθανότητες για απρόοπτα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο είναι καλύτερο να είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι σημαντικό να έχουμε μαζί μας κρέμες για δερματικές παθήσεις, όπως και γάζες, επιδέσμους και φάρμακα για τραυματισμούς και φάρμακα με μικροβιοκτόνο δράση.

Προστασία από τα Τσιμπήματα

Το καλοκαίρι δυστυχώς τις περισσότερες φορές είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Βέβαια, τα κουνούπια δεν αποτελούν τον μόνο κίνδυνο για τσιμπήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών. Είναι σημαντικό λοιπόν να είμαστε εξοπλισμένοι με φάρμακα για την καταπολέμηση τσιμπημάτων από μέδουσες, αράχνες αλλά και μέλισσες, έτσι ώστε να είμαστε πάντα προστατευμένοι.

Close ✕

Εκπτωση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

TIMH

BRANDS, ETAIPEIEΣ

0
39
EUR υπολείπονται για δωρεάν παράδοση
32%
Σύνολο:
0.00 
0